Disclaimer

Disclaimer

CrowdfundingCijfers.nl geeft een overzicht van marktpartijen. De informatie over deze marktpartijen is afkomstig van de marktpartijen zelf of door CrowdfundingCijfers.nl uit openbare bronnen verkregen en is door CrowdfundingCijfers.nl niet geverifieerd. We geven de gebruiker van deze website geen advies om iets wel of niet te doen. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid, en niet die van CrowdfundingCijfers.nl, als je op basis van de informatie op deze website een beslissing neemt.

Het overzicht van marktpartijen wordt regelmatig bijgewerkt en is zo volledig mogelijk. CrowdfundingCijfers.nl geeft geen garantie inzake de juistheid, volledigheid of betrouwbaarheid van deze informatie. Wel of geen vermelding van een marktpartij is geen aanbeveling, oordeel over de kwaliteit van deze marktpartij of oordeel over de kwaliteit van de dienstverlening van deze partij.

CrowdfundingCijfers.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid voor de informatie die over marktpartijen wordt gepresenteerd, het gebruik of de beschikbaarheid van marktpartijen waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar deze website.

Deze website kan hyperlinks naar andere websites bevatten. Ook het gebruik van die andere websites is geheel voor risico en verantwoordelijkheid van de gebruiker.